Voňavé vánoční hody

Prosincový GastroKalendář Primirest „uzavře“ tento rok skutečně svátečním a chutným receptem, který všechny strávníky a hosty zaručeně naladí na svátky.

Prosinec se v gastronomii automaticky nese ve znamení receptů na cukroví a jiné sváteční pokrmy. K málokterým svátkům na světě se totiž váže tolik tradic a jedinečných receptů jako právě k Vánocům. Přestože jde o křesťanské svátky, slaví se po celém světě a podle toho se liší i jídla, která jsou pro Vánoce charakteristická (a mnohdy i výjimečná, jelikož se jindy nevaří). Na druhou stranu, kdo by odolal těm báječným vůním a delikátním chutím, které se teď linou z kuchyní.

Hody_vanoce

A protože se na svátky těšíme i my, zveme Vás ve všech školních restauracích a jídelnách Primirest ve třetím prosincovém týdnu na sváteční obědové menu. Nepromeškejte naše Kuřecí prsa s pomerančovou omáčkou.Jako přílohu zvolil brand Chef Tomáš Cikhart basmati citrusovou rýži.